Interim

Specifieke kennis & Tijdelijke inzet

Heb jij op korte termijn behoefte aan specifieke kennis in jouw team? Is er een collega weggevallen door verlof? Of wellicht is er een piekbelasting? Dan is tijdelijke inzet de beste keuze voor jouw organisatie.

Waarom interim via Humantrest?

 • Ruim netwerk van freelance Marketeers & Digitals
 • Gespecialiseerde Recruitment Consultant met een marketing achtergrond en kennis van de arbeidsmarkt
 • Bewezen trackrecord in het bemiddelen van Marketeers & Digitals van operationeel tot strategisch niveau

Humantrest werkwijze

 • 1

  Inventarisatie behoefte

  Snelheid en deskundigheid is van belang bij de werving naar een interim professional. Wij inventariseren de behoefte op kantoor, via een video call of een telefonisch call. Wij herkennen de urgentie en dat daarmee snel starten vaak gewenst is. Vanuit de inventarisatie wordt de zoektocht gestart.

 • 2

  Werving

  Wij benaderen in deze fase kandidaten uit de database en via direct search. Via deze search methodieken komen we tot de juiste kandidaten.

  Database search: Deze search bestaat uit het benaderen van professionals uit onze opgebouwde talent pools. Dagelijks zijn wij in contact met de actief, de latent en de passief zoekende doelgroep. Wij weten: wie, voor wat, waar en wanneer beschikbaar is.

  Direct search: Via headhunting benaderen wij op een vertrouwelijke en proactieve manier de arbeidsmarkt. Wij treden op als ambassadeur van jouw organisatie. En enthousiasmeren de professionals voor de te werven positie.

 • 3

  Interview

  Via persoonlijke, gestructureerde interviews wordt er een selectie gemaakt. Binnen 2 tot 7 dagen kunnen wij geschikte kandidaten aanleveren uit ons netwerk.

 • 4

  Begeleiding op opdracht

  Gedurende de opdracht houden wij contact met kandidaat en opdrachtgever om te evalueren en eventueel te adviseren.

Interim nodig? Neem gerust contact op.

Aan het woord Opdrachtgevers