Interim

Specifieke kennis & Tijdelijke inzet

Heb jij op korte termijn behoefte aan specifieke kennis in jouw team? Is er een collega weggevallen door verlof? Of wellicht is er een piekbelasting? Dan is tijdelijke inzet de beste keuze voor jouw organisatie.

 • 1

  Inventarisatie behoefte

  Snelheid en deskundigheid is van belang bij de werving naar een interim professional. Ik inventariseer de behoefte op kantoor, via een video call of een telefonisch call. Ik herken de urgentie en dat daarmee snel starten vaak gewenst is. Vanuit de inventarisatie ga ik dan ook direct aan de slag.

 • 2

  Werving

  Ik benader in deze fase kandidaten uit mijn database search en direct search. Via deze search methodieken komen snel de juiste kandidaten naar boven.

 • 3

  Interview

  Via persoonlijke interviews wordt er een selectie gemaakt. Binnen 1 tot 5 dagen kan ik geschikte kandidaten aanleveren uit mijn netwerk. Ik streef er naar om 3 geschikte kandidaten voor te stellen.

 • 4

  Begeleiding op opdracht

  Bij het starten van de kandidaat op opdracht houd ik gedurende de opdracht contact met kandidaat en opdrachtgever om te evalueren en eventueel te adviseren.

Interim nodig? Neem gerust contact op.