Werving & selectie

De juiste & duurzame match

Heb jij behoefte aan een professional die jouw team of organisatie komt versterken voor de lange termijn? Met onze kennis en nieuwsgierigheid voor de verschillende vakgebieden, ruime ervaring in headhunting, kennis van job marketing en de drive voor de juiste match. Vinden wij de juiste match voor jouw team of organisatie.

Waarom werving & selectie via Humantrest?

 • Samenwerken is persoonlijk, transparant, eerlijk en resultaatgericht.
 • Gespecialiseerde Recruitment Consultant met een marketing achtergrond en kennis van de arbeidsmarkt.
 • Betrokken community aan professionals.
 • Trackrecord in het bemiddelen Marketeers & Digitals van operationeel tot strategisch niveau.

Onze werkwijze

 • 1

  Inventarisatie behoefte

  Wij maken graag uitgebreid persoonlijk kennis op locatie. Een sterke vacature-intake legt de basis voor een succesvolle bemiddeling. Samen zoomen wij in op de organisatie, het team, de toekomstvisie, de cultuur, de taken & verantwoordelijkheden, het profiel, de voorwaarden en het proces.

 • 2

  Werving

  Onze werkwijze bestaat uit een bewezen methode van headhunting en (organische) advertisement.

  Database search: Deze search bestaat uit het benaderen van professionals uit onze opgebouwde talent pools. Dagelijks zijn wij in contact met de actief, de latent en de passief zoekende doelgroep. Wij weten: wie, voor wat, waar en wanneer beschikbaar is.

  Direct search: Via headhunting benaderen wij op een vertrouwelijke en proactieve manier de arbeidsmarkt. Wij treden op als ambassadeur van jouw organisatie. En enthousiasmeren de professionals voor de te werven positie.

  Advertisement: De vacature wordt optimaal in beeld en tekst gevat. Zo kan de professional rekenen op een eerlijke, duidelijke en aansprekende vacature. Vanuit hier promoten wij de vacature. Zowel organisch als betaald. De volgende kanalen zetten wij concreet in: eigen community (bedrijfspagina), persoonlijke netwerk van recruitment consultants, LinkedIn Jobslot & LinkedIn advertisement, job boards, Instagram advertisement en ons ambassadeursnetwerk.

 • 3

  Selecteren

  In deze fase houden wij persoonlijke interviews met professionals. Er wordt ingezoomd op de achtergrond, persoonlijkheid, drijfveren, ervaringen, competenties en motivatie van de professional. Wij geven antwoord op de drie grote vragen: 1. wie is de professional, 2. wat kan de professional en 3. wat wil de professional. Een 100% match tussen opdrachtgever en professional ontstaat volgens ons als er een match is op deze 3 onderdelen. Wij beoordelen de kandidaten aan de hand van objectieve selectiecriteria via een gestructureerd interview.

 • 4

  Procedure management

  Wij gaan voor een vloeiend proces. Hierbinnen denken wij vooruit, vragen door en zijn wij transparant. Zo begeleiden wij opdrachtgever en professional gedurende de sollicitatieprocedure.

 • 5

  Nazorg

  Nadat de vacature is ingevuld, evalueren wij de procedure en het resultaat met opdrachtgever en professional.

Hulp nodig? Plan 15 minuten sparren in!

Aan het woord Opdrachtgevers