Werving & selectie

De ideale & juiste match

Heb jij behoefte aan een professional die jouw team of organisatie komt versterken voor de lange termijn? Met mijn kennis en nieuwsgierigheid voor de verschillende vakgebieden, ruime ervaring in headhunting, kennis van job marketing en de drive voor de juiste match. Vind ik de geschikte professional voor jouw team of organisatie.

 • 1

  Inventarisatie behoefte

  Ik maak graag uitgebreid persoonlijk kennis op locatie. Ik ben ervan overtuigd dat een goede vacature-intake de basis is voor een succesvolle bemiddeling. Samen zoomen wij in op de organisatie, het team, de toekomstvisie, de cultuur, de taken & verantwoordelijkheden, het profiel, de voorwaarden en het proces.

 • 2

  Overleggen wervingsplan

  Na ons eerste overleg bepalen we samen de strategie en maak ik een planning met data en handelingen voor een succesvol wervingsproces.

 • 3

  Werving

  Mijn werkwijze bestaat uit een bewezen methode van headhunting en doelgerichte marketing.

  Database search: Deze search bestaat uit het benaderen van professionals uit mijn opgebouwde talent pools. Op dagelijkse basis ben ik in contact met de actief, de latent en de passief zoekende doelgroep. Zo weet ik precies wie, voor wat, waar en wanneer beschikbaar is.

  Direct search: Via headhunting benader ik op een vertrouwelijke manier de markt. Ik treed op als ambassadeur van jouw organisatie en enthousiasmeer professionals voor de te werven positie.

  Advertising: De vacature wordt ook onder de aandacht gebracht via advertisement. Ik zet hem uit binnen onze eigen community; de eigen website en de social media kanalen. Bijkomend, afhankelijk van de doelgroep, probeer ik deze ook te bereiken via specifieke job boards, social media advertising en SEA.

 • 4

  Vertrouwelijkheid

  Persoonlijke gegevens van professionals worden uitsluitend na individuele toestemming opgeslagen en beheerd. Geheel in de lijn met de wet op de privacy.

 • 5

  Interview

  In deze fase houd ik persoonlijke interviews met professionals. Zo zoom ik in op de persoonlijkheid, drijfveren, ervaringen, competenties en motivatie van de professional. Ik probeer antwoord te geven op de drie grote vragen: 1. wie is de professional, 2. wat kan de professional en 3. wat wil de professional. Een 100% match tussen opdrachtgever en kandidaat ontstaat naar mijns inziens vooral als er aan de zachte, niet tastbare kant een goede match is.

 • 6

  Procesmanagement

  Ik ga voor een vloeiend proces. Door vooruit te denken, door te vragen en transparant te zijn, begeleid ik opdrachtgever en professional gedurende het proces.

 • 7

  Nazorg

  Nadat de vacature is ingevuld, evalueer ik regelmatig met opdrachtgever en kandidaat.

Hulp nodig? Neem gerust contact op.