Werving & selectie

De juiste & duurzame match

Zoek je een professional om je team op de lange termijn te versterken? Via één persoonlijk aanspreekpunt staan wij klaar om jouw behoefte scherp te stellen. Met onze kennis van zowel de inhoud als de arbeidsmarkt, ons bewezen trackrecord, expertise in advertisment en vastberadenheid voor de perfecte match, vinden wij de kandidaat, die jouw organisatie vooruitbrengt. Lees hier de klantervaringen en bekijk ons trackrecord.

Waarom werving & selectie via Humantrest?

 • Samenwerken vanuit ons DNA: persoonlijk, transparant, eerlijk en resultaatgericht.
 • Gespecialiseerde Recruitment Consultant met zowel kennis van de inhoud als van de arbeidsmarkt.
 • Een bewezen methode van headhunting, automation en advertisement.
 • Een trackrecord in het bemiddelen van marketing, communicatie & digital professionals binnen verschillende werkomgevingen.

“Ze hadden meteen helder wat wij zochten en dat leidde tot een verrassend snelle samenwerking”

 • “Hij kan goed luisteren, denkt met je mee en heeft een fijne manier van communiceren.”

  Samenwerken met Humantrest (Thom) is erg prettig. Hij kan goed luisteren, denkt met je mee en heeft een fijne manier van communiceren. Hij heeft binnen korte tijd meerdere goed passende kandidaten voorgesteld, waarvan er een is aangenomen. Wij zijn erg tevreden!

 • “Een verrassend snelle samenwerking! We binnen een week de eerste kandidaat in onze mailbox.”

  Een verrassend snelle samenwerking! We hadden binnen een week de eerste kandidaat in onze mailbox en die bleek meteen een schot in de roos. Een week later had zij namelijk een contract bij ons getekend.

  Luuk is fijn om mee samen te werken, snelle communicatie en had meteen heel helder wat wij zochten. Ik kan Humantrest Recruitment daarom heel erg aanraden!

Onze werkwijze

 • 1

  Inventarisatie behoefte

  Wij maken graag uitgebreid persoonlijk kennis op locatie. Een sterke vacature-intake legt de basis voor een succesvolle bemiddeling. Samen zoomen wij in op de organisatie, het team, de toekomstvisie, de cultuur, de taken & verantwoordelijkheden, het profiel, de voorwaarden en het proces.

 • 2

  Werving

  Onze werkwijze bestaat uit een bewezen methode van headhunting en (organische) advertisement.

  Database search: Deze search bestaat uit het benaderen van professionals uit onze opgebouwde talent pools. Dagelijks zijn wij in contact met de actief, de latent en de passief zoekende doelgroep. Wij weten: wie, voor wat, waar en wanneer beschikbaar is.

  Direct search: Via headhunting benaderen wij op een vertrouwelijke en proactieve manier de arbeidsmarkt. Wij treden op als ambassadeur van jouw organisatie. En enthousiasmeren de professionals voor de te werven positie.

  Advertisement: De vacature wordt optimaal in beeld en tekst gevat. Zo kan de professional rekenen op een eerlijke, duidelijke en aansprekende vacature. Vanuit hier promoten wij de vacature. Zowel organisch als betaald. De volgende kanalen zetten wij concreet in: eigen community (bedrijfspagina), persoonlijke netwerk van recruitment consultants, LinkedIn Jobslot & LinkedIn advertisement, job boards, Instagram advertisement en ons ambassadeursnetwerk.

 • 3

  Selecteren

  In deze fase houden wij persoonlijke interviews met professionals. Er wordt ingezoomd op de achtergrond, persoonlijkheid, drijfveren, ervaringen, competenties en motivatie van de professional. Wij geven antwoord op de drie grote vragen: 1. wie is de professional, 2. wat kan de professional en 3. wat wil de professional. Een 100% match tussen opdrachtgever en professional ontstaat volgens ons als er een match is op deze 3 onderdelen. Wij beoordelen de kandidaten aan de hand van objectieve selectiecriteria via een gestructureerd interview.

 • 4

  Procedure management

  Wij gaan voor een vloeiend proces. Hierbinnen denken wij vooruit, vragen door en zijn wij transparant. Zo begeleiden wij opdrachtgever en professional gedurende de sollicitatieprocedure.

 • 5

  Nazorg

  Nadat de vacature is ingevuld, evalueren wij de procedure en het resultaat met opdrachtgever en professional.

Hulp nodig? Plan 15 minuten sparren in!