Werkgever

Humantrust drie pijlers

Gemak van één aanspreekpunt

Bij Humantrest heb je één persoonlijk aanspreekpunt, namelijk Thom Bijsterbosch. Zodoende hoef je je niet elke keer opnieuw voor te stellen aan een nieuwe consultant. Nee, gewoon samen bouwen aan een lange termijn relatie. Zo één, waarin een half woord genoeg is om elkaar te begrijpen. Dat lijkt mij gaaf!

Ik vind het belangrijk om een betrokken business partner te zijn en daarmee het verlengstuk van je organisatie te worden. Ik onderscheid mij als persoon door mijn betrokkenheid, eerlijkheid en doortastendheid. Ik stel de vraag achter de vraag, neem je mee in de voortgang, schakel snel en denk vooruit tijdens de gehele procedure.

Focus

“Meer weten van minder” daar geloof ik in. Mede hierdoor bemiddel ik uitsluitend in digital en marketing professionals. Op een dagelijkse basis, ben ik via headhunting en de inzet van advertising, in contact met de actief, latent en passief zoekende professional. Geschikte kandidaten kennen, voordat ik de vacature ken, is waar ik naar streef.

Kwaliteit

Ik sta voor mijn selectie. Geen stapels met cv’s in je mailbox. Nee, grondig geselecteerde kandidaten op basis van de opgestelde selectiecriteria. Om deze kwaliteit te borgen, werk ik met een ruime garantietermijn.

Onze twee Recruitment oplossingen

Humantrest denkt graag met jouw mee als opdrachtgever, levert maatwerk en onderscheidt twee recruitment oplossingen: